• Intake gesprekken en proeflessen zijn gratis!
  • Ontvang nu een maand gratis bij een jaarabonnement. Vraag naar de voorwaarden.

 

Hi!

Ik ben MarjoLIJN en sinds 2006 eigenaresse van een afslankstudio voor vrouwen. Ik ben moeder van zoon Aidan (16) , ben geboren in Huissen en woon sinds 2001 met veel plezier in Elst. In maart 2006 opende ik mijn eerste afslankstudio aan de Vierakkerstraat in Huissen. Van daaruit groeide ik door naar Elst.  Mijn hobby is mijn werk geworden. Mijn passie ligt echt bij het helpen van mensen naar een betere versie van zichzelf.  Met diverse opleidingen, workshops en cursussen, ben ik altijd up-to-date in deze industrie. Dat is ook noodzakelijk want niets is zo veranderlijk als de sport- en voedingsbranche.

 

Lijn is gespecialiseerd in Afvallen, Afslanken en Figuurcorrectie en is enkel voor dames.  Daarnaast begeleiden we je in je conditie en spieropbouw en vinden wij je welzijn erg belangrijk. Met een all-in concept werken we naar je doel. 

 

Met een pand van 150m2 kunnen we jou optimaal begeleiden in je proces en wordt de drempel voor jou lager.

 

Kom je een keer kijken?  Parkeren is op eigen terrein en geheel gratis. 

 

Liefs Marjolijn

 


Mijn naam is Tessa en ik ben werkzaam bij Lijn. Ik ben moeder van 3 heerlijke kids (22, 20 en 16 jaar) en ben geboren in Stoutenburg (Gemeente Leusden). Woon sinds 2004 met heel veel plezier in Elst. In 2019 ben ik begonnen met een eigen schoonheidssalon en ben sinds 2006 pilates instructrice. Ik haal energie uit mijn werk en daar hoort sporten ook bij. Pilates is het (simpelweg) versterken van je rug door middel van oefeningen op een gecontroleerde wijze. Ik ga Marjolijn en mijn collega's helpen op de dinsdag- en donderdagavond. Graag tot snel! Liefs Tessa.

Mijn naam is Vienna en ik ben werkzaam bij Lijn. Ik doe dit met super veel plezier 1x per week, op woensdagavond.  Momenteel ben ik druk bezig aan mijn studio aan de Radboud Universiteit, u zult me daarom wat minder zien. Liefs Vienna. 

Mijn naam is Irene en ik ben werkzaam bij Lijn. Mama van een prachtig zoontje van 3 jaar, waar ik samen mee in Elst woonachtig ben. Op dit moment studeer ik aan ZoMa opleidingen om straks als volwaardig holistisch therapeut aan de slag te kunnen. Op woensdagavond en 3 zondagen in de maand zal ik Marjolijn gaan assisteren om jullie  weer goed in je vel te laten zitten. Daarnaast ben ik Reiki gever en in bezit van mijn Reiki 1 en 2 certificaat + golden. Reiki wordt toegepast d.m.v. handopleggingen voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Evenals versterking van je gezondheid en welbevinden. Ik ben daarvoor bij Lijn in te boeken op donderdagen en zondagen. Liefs Irene.