• Intake gesprekken en proeflessen zijn gratis!
  • Kom je snel een x kijken?

 

Hi!

Ik ben MarjoLIJN en sinds 2006 eigenaresse van een afslankstudio voor vrouwen. Ik ben moeder van zoon Aidan (16) , ben geboren in Huissen en woon sinds 2001 met veel plezier in Elst. In maart 2006 opende ik mijn eerste afslankstudio aan de Vierakkerstraat in Huissen. Van daaruit groeide ik door naar Elst.  Mijn hobby is mijn werk geworden. Mijn passie ligt echt bij het helpen van mensen naar een betere versie van zichzelf.  Met diverse opleidingen, workshops en cursussen, ben ik altijd up-to-date in deze industrie. Dat is ook noodzakelijk want niets is zo veranderlijk als de sport- en voedingsbranche.

 

Lijn is gespecialiseerd in Afvallen, Afslanken en Figuurcorrectie en is enkel voor dames.  Daarnaast begeleiden we je in je conditie en spieropbouw en vinden wij je welzijn erg belangrijk. Met een all-in concept werken we naar je doel. 

 

Met een pand van 150m2 kunnen we jou optimaal begeleiden in je proces en wordt de drempel voor jou lager.

 

Kom je een keer kijken?  Parkeren is op eigen terrein en geheel gratis. 

 

Liefs Marjolijn

 


Mijn naam is Tessa en ik ben sinds kort werkzaam bij Lijn. Ik ben moeder van 3 heerlijke kids (22, 20 en 16 jaar) en ben geboren in Stoutenburg (Gemeente Leusden). Woon sinds 2004 met heel veel plezier in Elst. In 2019 ben ik begonnen met een eigen schoonheidssalon en ben sinds 2006 pilates instructrice. Ik haal energie uit mijn werk en daar hoort sporten ook bij. Pilates is het (simpelweg) versterken van je rug door middel van oefeningen op een gecontroleerde wijze. Ik ga Marjolijn en mijn collega's helpen op de dinsdag- en donderdagavond. Graag tot snel! Liefs Tessa.

Mijn naam is Vienna en ik ben werkzaam bij Lijn. Ik doe dit met super veel plezier 2x per week, op woensdagavond en zondag.  Ik vind het leuk om mensen te helpen bij hun proces. En sporten vind ik héérlijk. Ik zit nu in mijn eind examenjaar van het Beekdal Lyceum. Liefs Vienna.