• Lijn is open voor men met een medische indicatie en/of verklaring van (huis) arts, specialist of fysiotherapeut.
  • Stay safe xxx

Wat is Bioslimming?

 

Het unieke van de Bioslimming bodywrap is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt. 98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulite in slechts twee weken!

 

In tegenstelling tot traditionele bodywraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam als behandelaar. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulite, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar.

 

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.


Eerst wordt het lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule: deze combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten.

De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed in gemasseerd en bedekt met folie. Je kan het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen.


Na ongeveer een half uur wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige, korte bindweefselmassage op de behandelde gebieden en ja zal merken dat je het wat kouder krijgt.

 

De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat je gedurende de dag nog wat rillerig bent.

 

Geweldige resultaten al na 1 behandeling van 60 minuten! Wil je het maximale resultaat behalen, dan raden wij aan om 4 tot 6 behandelingen binnen 4 weken te boeken.

Belangrijk!!

De dag van de behandeling mag je op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.


Het is verstandig dat het lichaam de dag van de behandeling wordt gescrubd om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten nog beter opgenomen kunnen worden. Tot 4 uur na de behandeling mag je niet douchen of in bad. 


Direct een afspraak maken?