• Intake gesprekken en proeflessen zijn gratis!
  • Ontvang nu een maand gratis bij een jaarabonnement. Vraag naar de voorwaarden.

Wat is cavitatie?

 

Cavitatie is een methode om vet te verwijderen. Bij cavitatie gaat het om kleine hoeveelheden vet op lokale zones. Ook een perfecte behandeling om cellulitis te bestrijden. Doordat er geluidsgolven het lichaam worden ingestuurd zorgen die ervoor dat de vetophoping in beweging komt, dit proces heet cavitatie.

Door cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. De vetcellen komen vrij en worden door het lichaam afgevoerd. Bindweefsel, organen, bloedvaten en zenuwen blijven hierbij onbeschadigd.

 

Omdat het lichaam geen hele grote hoeveelheden aan vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling maar op kleine delen van het lichaam worden gebruikt. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, dijen, buik of de rug zijn hier dan wel geschikt voor.

Ook voor de versteviging van de huid na bijvoorbeeld een dieet, bevalling of dergelijke, is dit een goede behandeling.

 

Voordelen:

  • pijnloos
  • geen herstelperiode
  • onmiddellijk zichtbaar resultaat

 

Cavitatie is niet geschikt voor iedereen. De behandeling zal geen nut hebben mij iemand die obesitas heeft. De hoeveelheid vet die met deze behandeling kan worden afgebroken, zal niet merkbaar zijn voor deze mensen.

 

Mensen die lijden aan stofwisselingsziekten, afwijkingen hebben aan leverfunctie en diabetici, mogen geen cavitatie doen.

 

Het resultaat is definitief doordat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft. De vetcel heeft geen capaciteit meer om vet vast te houden. Het wordt door de lymfe en het zweten uitgescheiden.


Direct een afspraak maken?