Lipo Laser is een techniek waarbij de celwanden van overtollige vetcellen worden afgebroken, waardoor de inhoud vrijkomt en door het lichaam natuurlijk wordt afgevoerd. Dit resulteert in gewichtsverlies en afname van centimeters. Het is belangrijk om dagelijks 2 liter water te drinken, een gezond voedingspatroon te volgen en afvalstoffen te verwijderen. Sporten na de behandeling voorkomt dat de 400-500 calorieën, equivalent aan 40 tot 60 gram vet, opnieuw worden opgeslagen in de vetcellen.

De Lipo Laser is geschikt voor personen met een gezond BMI (25 of lager) en kan worden toegepast op armen, maag, buik, lovehandles, dijen, benen, kuiten en knieën. De frequentie van de behandelingen hangt af van het doel, maar meestal wordt 2 keer per week aangeraden, met maximaal 3 dagen tussen elke sessie.

De behandeling is echter niet geschikt voor mensen die zwanger zijn of willen worden, een pacemaker hebben, lichamelijk ongezond zijn, metalen of silica gel op de behandelplekken in hun lichaam hebben, binnenkort een buikoperatie ondergaan, een open operatiewond hebben, lijden aan hemofilie, diabetes hebben, hart- en vaatziekten, galstenen of epilepsie hebben.

Direct een afspraak maken?