Na één kuur, zorgt lymfedrainage dat alle overtollige afvalstoffen (zoals oedeem) op een natuurlijke wijze worden afgevoerd, waardoor het afvallen wordt versneld.

 
 

Lymfedrainage, afvalstoffen verwijderen uit het lichaam

De lymf is het reinigingssysteem van het lichaam. Lymfedrainage stimuleert de afvoer van lymfevocht. Na één kuur, zorgt lymfedrainage dat alle overtollige afvalstoffen (zoals oedeem) op een natuurlijke wijze worden afgevoerd, waardoor het afvallen wordt versneld. Tijdens deze behandeling wordt tegelijkertijd uw spiermassa verstevigd, waardoor uw huid strakker wordt.


Een lymfedrainage behandeling werkt zeer effectief op de vetzones, vooral in combinatie met onze trainingsmethoden (vacumove, infra rood cabine of cardio).  Tevens is deze methode uiterst geschikt voor het verminderen van cellulitis.

 
 
 

Waarom is lymfedrainage goed voor je?

De lymfebanen zijn verantwoordelijk voor het zuiveren van het lichaam. Echter door roken en slecht eten, zijn de lymfebanen niet meer in staat om alle negatieve stoffen te bewerken na lange tijd. Een lymfedrainage behandeling zorgt voor dat de lymfebanen zijn werk doet waardoor je gezond kan leven. Kort samengevat, een lymfedrainage behandeling zorgt voor dat alle afvalstoffen zullen afvoeren en daarmee geen klachten zullen ontstaan.

Energiek, gezond en strak lichaam door lymfedrainage behandeling

Wanneer ons lichaamssysteem normaal werkt speelt er een belangrijke rol in  het afvoeren van afvalstoffen. Als de lymfecirculatie slecht werkt, beperkt het organisme af en reinigt het zichzelf niet meer goed. Dit zorgt voor allerlei gezondheidsproblemen zoals o.a. veroudering (op jong leeftijd), onnodig zware benen, vocht zal opsparen, pijn op je lichaam, weerstandsvermindering en cellulitis.

Een goed functioneerde lymfesysteem bepaald uw gezondheid en is belangrijk voor een goede stofwisseling en een goede weerstand.

 
 

Wanneer onderga je een Lymfedrainage behandeling? 

 • Vocht vasthouden (dikke enkels,
voeten, handen, oorlellen en beginnende spataders)
 • Beperkte verwerking van (negatieve) suikers waardoor probleemzones onstaan
 zoals: benen, buik en billen.
 • Cellulite op je lichaam
 • Vormen van oedeem
 • Vermoeidheid, hoofdpijn, lusteloosheid, stress, rusteloze
benen en lichaamspijn (afvalstoffen blijven te
lang in het lichaam)
 • Chronische verkoudheid, huid problemen en bij obstipatie
 
 

 

 

Hoe werkt de lymfedrainage behandeling?

Lymfedrainage met behulp van apparatuur zorgt voor een bijzonder efficiënte lymfedrainage. Het voordeel is dat zowel het gehele onderlichaam of het gehele bovenlichaam kan worden behandeld. 

 
 

Wat zijn de positieve effecten van lymfedrainage?

 • Het weerstand wordt versterkt
 • Afvalstoffen worden op natuurlijke wijze afgevoerd
 • Spanningen op je lichaam verdwijnen
 • Celvernieuwing
 • Stimuleert de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes
 • Bloedverhoging en lymfestroom
 • Vetverbranding verhogen

Het combineren van lymfedrainage en onze trainingsmethoden zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen die vrijkomen.

 
 
 

Lymfedrainage behandeling is wetenschappelijk bewezen

Dermatologen aan de Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om vetcellen te behandelen zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Omdat het afvoeren van de vetcellen door het lichaam op natuurlijk wijze gaat, is het een geleidelijk proces en is het definitieve resultaat pas na enkele weken zichtbaar.