• Infra rood cabines
 • Vacuum trainingen
 • Online inboeken
 • Intake en proefles gratis
 • Vergoeding zorgverzekering

Vacuüm trainingen:

 

 • De vetverbranding op buik, benen, heupen en billen;
 • Het terugdringen van cellulite;
 • De omvang van uw probleemzones (minder cm’s);
 • Huid wordt mooier, strakker en gezonder
 • De doorbloeding;
 • Betere afvoer van afvalstoffen;
 • De spieren (worden sterker).

 

De werking:

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden. Vrouwen hebben vaak een slechtere doorbloeding in het onderlichaam dan in het bovenlichaam. Dat is de reden waarom vrouwen probleemzones hebben. Vrouwen hebben meer vetophoping op de buik, benen, billen en heupen omdat de doorbloeding daar minder goed is. Dat is ook de reden waarom vrouwen als eerst op het gezicht, armen en borsten afvallen. Juist waar je niet wilt afvallen. Bij een normale sportinspanning trekt het bloed juist weg uit de buitenste huidlaag. Bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door de vacuüm trekt het bloed juist naar de buitenste huidlaag. Er is dus een hogere doorbloeding daar waar je vet wilt verbranden.  De doorbloeding in je buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en de plaatselijke vetverbranding maakt de cellulite huid  gladder en strakker. De doorbloeding heeft ook een gunstig effect op rusteloze benen. Al gedurende de training in de Vacuüm training verlies je vet bij de billen en de dijen. De verhoogde stofwisseling continueert een positieve werking tot 8 uur na de training.

 

De vacuüm training is te boeken in een pakket vorm of als losse kuur van 20x. 

 

Wat gebeurt er:

1e t/m 5e training: geen zichtbaar of voelbaar resultaat, enkel dat de doorbloeding op gang wordt gebracht en de huid rood is na de training. 

6e t/m 10e training:  de huid wordt voelbaar en zichtbaar steviger. Het is mogelijk dat de cellulite al lichtjes verbeterd. 

11 t/m 14e training:  de centimeters beginnen eindelijk te verdwijnen. Het resultaat begint te vorderen,  naarmate de kuur vordert, zullen de bloedvaatjes beter ingroeien en zal het proces versnellen.

15 t/m  20e training: de centimeters verdwijnen daar waar u het meeste vet hebt. Indien u op dit punt nog geen of weinig resultaat zou hebben, betekent dit dat de bloedvaatjes bij u moeilijker ingroeien. Belangrijk is dat u minimaal twee maal per week volhoudt. Wat jaren vastzit, kan immers niet van vandaag op morgen loskomen.

 

Dit effect blijft drie tot zes maanden na de kuur aanhouden. Dit kan echter weer snel verslechteren indien u hier aanleg voor hebt.

 

Enkele tips voor een beter resultaat:

 

Drink tijdens en na de training veel water. Dit helpt om het vocht en de afvalstoffen die voordien vastzaten uit het lichaam af te voeren.

Let op uw voeding. Hoe gezonder u eet, hoe meer cellulite u zult verwijderen.

Probeer op de dag van de vacuümtraining zoveel mogelijk proteïne/eiwit eten (vis, eieren, proteïne drankjes). Vooral de maaltijd die volgt  moet veel proteïne bevatten.