Vacuüm trainingen bieden diverse voordelen:

- Vetverbranding in gebieden zoals de buik, benen, heupen en billen.
- Vermindering van cellulite.
- Afname in omvang van probleemzones.
- Een mooiere, strakkere en gezondere huid.
- Verbeterde doorbloeding.
- Efficiëntere afvoer van afvalstoffen.
- Versterking van de spieren.

 

Werking:

Een goede doorbloeding is essentieel voor vetverbranding. Vrouwen ervaren vaak een mindere doorbloeding in het onderlichaam vergeleken met het bovenlichaam, wat leidt tot probleemzones. Gebieden met meer vetophopingen zoals de buik, benen, billen en heupen kennen een slechtere doorbloeding. Dit verklaart waarom vrouwen vaak eerst afvallen in het gezicht, armen en borsten - de plekken waar men het minst wil afvallen. Normale sportactiviteiten leiden tot een afname van bloed in de buitenste huidlagen, aangezien het bloed naar de spieren stroomt voor zuurstof. Vacuüm training trekt juist bloed naar deze buitenste lagen, verhoogt de doorbloeding en bevordert vetverbranding op de gewenste plekken. Deze verbeterde doorbloeding helpt ook bij het afbreken van cellulite, maakt de huid gladder en strakker, en heeft een positief effect op rusteloze benen. Tijdens de vacuüm training verlies je vet rond de billen en dijen, en dit effect kan tot 8 uur na de training aanhouden.

 

Verwachting:

- 1e tot 5e training: Geen zichtbare of voelbare resultaten, behalve dat de doorbloeding op gang komt en de huid rood kan worden na de training.
- 6e tot 10e training: De huid wordt merkbaar steviger en eventuele verbeteringen in cellulite kunnen optreden.
- 11e tot 14e training: De centimeters beginnen te verminderen en de resultaten worden zichtbaarder naarmate de kuur vordert. De bloedvaten zullen beter ingroeien en het proces versnelt.