Lijn - Afslankstudio
Lijn - Afslankstudio

EMS met kleurentherapie

 

Firming Booster inclusief spierstimulatie

De firming booster zorgt in combinatie met de elektrotherapie, therapeutisch infrarood, ultrasoontherapie en vibratiemassage voor een natuurlijke figuurcorrectie. De Firming booster ondersteunt de vetverbranding en werkt verzachtend bij spierpijn, reuma, artrose en fibromyalgie. De kleurentherapie zorgt voor een positieve invloed op het geestelijke en lichamelijk welzijn.

Bij kleurentherapie worden kleuren gebruikt om lichaam, ziel en geest met elkaar in harmonie te brengen. De basis van kleurentherapie is het 'energiesysteem' van het lichaam, zoals dat in Oosterse geneeswijzen en veel religies al eeuwenlang erkend wordt. De verschillende kleuren hebben een invloed op de energievelden rond het lichaam.

 

Rood: versterkt levenskracht, zorgt voor een betere doorbloeding

Geel: blijdschap, wilskracht, energie, lymfvatenstelsel, diabetes, nier- en leveraandoeningen en constipatie

Groen: harmonie, kalmte, hart, zenuwaandoeningen, hooikoorts, griep en verdkoudheid

Blauw: rust, keelpijn, vermindering van pijnklachten ademhalingsproblemen, reuma en slapeloosheid.

Infrarood: geeft een dieptwarmte die door het lichaam wordt geabsorbeerd. De bloedcirculatie neemt toe. Vetverbranding vindt plaats. Bloedvaten in het onderliggende vetweefsel nemen de dieptewarmte op, worden wijder en zorgen op deze manier voor een betere doorbloeding van het vetweefsel.

De in de vetcellen opgeslagen vetzuren worden opgelost en verdwijnen langs het lymfesysteem uit het lichaam. Allerlei afvalstoffen  verlaten het lichaam. De hartslag neemt iets toe!

De spierstimulerende behandeling is gelijk aan een traditionele work-out. Het is een perfecte uitkomst voor mensen die niet willen, kunnen of die juist extra intensief willen trainen. Met de elektropads train je je lichaam op een gerichte manier, zonder je te hoeven inspannen. Ze geven een electrische  spanning af, die tot diep in de spiervezels doordringt. Met EMS spreek je maar liefst 90% van je spiervezels aan, terwijl dit met een normale workout 45% is.

De  EMS is altijd samen met de Firming Booster te boeken. Dubbel plezier dus!


Direct een afspraak maken?