Afvallen of diëten kan soms een enorme strijd zijn. Er is altijd verleiding die je moet weerstaan: de taart op verjaardagen, de wijn afslaan bij het eten en het lekkere kaasje voor ’s avonds achterwege laten. En met afvallen ben je er nog niet. Op gewicht blijven is misschien nog wel de grootste uitdaging!

Bij Lijn Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in voeding en stemmen een eet programma voor je op dat bij jou past.

 

Daarnaast bieden wij ook het voedingsprogramma Slinc.

 

We werken sinds 18 januari 2022 samen met het programma van BodySupport (BenFit). Met dit uitgebreide programma zul je een nog beter inzicht krijgen en je lifestyle voorgoed kunnen veranderen.

 

Onderzoek heeft al meerdere malen aangetoond dat vrouwen die onder begeleiding afvallen veel meer resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding. Daarnaast houden vrouwen die onder begeleiding zijn afgevallen hun nieuwe gewicht veel beter vast. Het is dus geen schande om hulp in te schakelen om af te vallen. Wij zijn jouw stok achter de deur. Afvallen doen we samen!  Een intake is altijd gratis.

 

Laten we samen kijken wat ik voor jou kan doen!

 

 

Hier onder lees je fijne recepten, tips, en weetjes over voeding