Slinc. is een afslankprogramma op basis van normaal eten met een aanvulling van voedingssupplementen. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Het programma kent 3 fasen: Afslanken, Stabiliseren en Balans. Je bereikt met Slinc. niet alleen je streefgewicht, je leert ook hoe je op gewicht kunt blijven. Slinc. werkt met plantaardige supplementen, die je 30 minuten voor je maaltijd inneemt. 

Fase 1: Afslanken

Je eet in Fase 1 producten die je gewoon in de supermarkt koopt. Crackers, beleg, fruit, groente, vlees, vis, zuivel etc. Normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadigings- gevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Benieuwd hoe een eetdag eruit ziet en wat je allemaal mag eten? Download de gratis app Slinc. Je volgt Fase 1 Afslanken tot je je streefgewicht hebt behaald.

Fase 2: Stabiliseren

Zodra je je streefgewicht hebt behaald in Fase 1 bouw je het programma af naar Fase 2 Stabiliseren. Je hoeft niet meer af te vallen, dus je mag ook meer verschillende voedingsmiddelen. Light en magere producten worden vervangen door halfvolle producten. Daarnaast mag je in het weekend weer kiezen voor lekkere dingen. Je volgt deze fase 3 maanden.
 

Fase 3: Balans

Je eindigt in het Balans eetprogramma in Fase 3 dat bestaat uit gemiddeld 2000 kcal voor een vrouw en 2500 kcal voor een man. Je mag in deze fase alles eten en toch blijf je op gewicht. Klinkt ongelooflijk? Unbelievable but so true. Daarom is er vooral veel aandacht voor de mentale verandering.

 

Tijdens Fase 1 Afslanken en Fase 2 Stabiliseren is er een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Afvallen met een aanvulling van aminozuren zorgt ervoor dat je vet verliest en geen spiermassa. Eiwitten zorgen er tevens voor dat je een langer verzadigingsgevoel hebt. Met de Slinc. Fit krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen. Tijdens Fase 3 Balans is de aanvulling van Slinc. Balance om beter op gewicht te blijven.

Kookboek Slinc.

Wil jij wat meer inspiratie voor het koken in de avond? Het Slinc. kookboek Slank & Gezond heeft 14 heerlijke recepten die helemaal Slinc. proof zijn. Alle maaltijden zijn tussen de 550-650 kcal én voedzaam tegelijk. Je kunt alle recepten in het kookboek gebruiken tijdens Slinc. Fase 1 Afslanken.

Gratis Slinc. app

Download de gratis Slinc. app. Sta je in de supermarkt, heb je het boodschappenlijstje meteen bij de hand. Maar je kunt er ook je gewicht ingeven, herinneringen instellen voor het innemen van je supplementen, je hoeveelheid water drinken bijhouden etc. Alles voor een positieve motivatie om het goed vol te houden!

My way of life

Naast de gratis Slinc. app is er tevens ondersteuning in je mentale proces met het dagboek My way of Life, je eigen persoonlijke, interactieve leerboek.

 

De kosten van Slinc

Natuurlijk vind je het fijn om te weten wat de kosten zijn. Het Slinc programma kost € 190 per maand zonder apparatuur, waarbij je eenmaal per week langskomt om een uitgebreide meting te krijgen en om de voortgang te bespreken. 

 

Wil je Slinc in combinatie met onze apparatuur. Dan betaal je €399,- voor 8 weken. 

 

Direct een afspraak maken?