• Lijn is open voor men met een medische indicatie en/of verklaring van (huis) arts, specialist of fysiotherapeut.
  • Stay safe xxx

Corona wat nu?

 

Lijn volgt de maatregelen van het RIVM, de Rijksoverheid en Gemeente Overbetuwe op de voet. Wij houden ons aan alle voorgeschreven richtlijnen en blijven in gesprek.

 

Lijn gaat ervan uit dat de Social Distancing - de 1,5 meter samenleving, nog geruime tijd zal aanhouden. Daarom is de studio daarop ingericht. Iedereen kan zo de 1,5 meter afstand hanteren en wij kunnen het garanderen. 

 

Lijn is daarom een veilige omgeving voor iedereen in deze corona tijd.

 

We werken met een online inboek systeem en werken met blokken van een uur voor maximaal 4 personen. We hebben 2 verdiepingen, 2 toiletten en een achter- en vooruitgang. We kunnen daarom optimaal ventileren.

 

We hebben een eigen schoonmaakroutine, we dragen mondkapjes, bewaren gepaste afstand en laten enkel klanten toe met een medische verklaring van huisarts en/of specialist.

 

Alle behandelingen op de bovenverdieping plus EMS kunnen worden uitgevoerd en mogen door iedereen worden ingeboekt.

 

Helaas voor de klanten zonder medische verklaring en/of indicatie, kunnen we in dit stadium nog niets betekenen. Op last van de Overheid zal de studio nog gesloten moeten blijven. 

 

Wel kunnen we alle behandelingen uitvoeren. Lipo laser, cavitatie, vibrosaun, infraslim, dieptewarmte pakking, bioslimming, lymfe drainage, EMS, vallen daaronder. 

 

Tot gauw, liefs Marjolijn