MINDSET & TRAINEN

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 20:08

☆MINDSET & TRAINEN☆

We kennen het allemaal. Je wilt een mooi, strak en gespierd lijf, maar we willen er niet altijd heel veel voor hoeven doen. Of misschien juist wel (teveel). Een tijdje is nog wel vol te houden, mits je mindset goed is.

Maar een gespierd, strak en slank lichaam is niet per definitie een gezond lichaam. En is niet voor iedereen haalbaar.

Dat is wel zo gegroeid in onze maatschappij. Als je maar slank, strak en gespierd bent, dan ben je ook gezond en voel je je stukken beter...

Wanneer je voor jezelf besloten hebt af te willen vallen, ga je je oriënteren. Je kijkt op internet, luistert naar verhalen van je omgeving, kijkt wat je uit kunt en wilt geven en boekt dan een intake gesprek en proefles in.

Laat je niet leiden door je omgeving maar ga op je eigen gevoel af. Wat bij je vriendin, collega, buurvrouw past, hoeft nog niet bij jou te passen.

Daar kom je vaak pas achter als je al in het project gestapt bent of je hebt laten overhalen door de mooie verhalen.

PT's, afslankcoaches, sportscholen hebben allemaal het zelfde doel wanneer je je daarvoor aanmeld. Jou laten afvallen. Hoe dan ook, de resultaten zijn belangrijk.

Bij Lijn kijken we naar de persoon (in ons geval is dat altijd een vrouw) en naar de wensen. Het is een proces waarin je langzaam (!) groeit, dat is namelijk het makkelijkste vol te houden en dan blijft het ook leuk.

Want je leven hangt er niet vanaf! Je lijf moet de tijd krijgen te veranderen en zo te blijven. Maar dat moet zeker niet gepaard gaan met allerlei blessures, eenzijdige voeding en tegenzin!

Wees zuinig op je lijf, ga er goed mee om en laat je goed informeren.

Alle kleine beetjes helpen, iedere dag een klein stapje in de goede richting en je zult zien dat je lijf veranderd. Maar dat het ook leuk blijft, dat je gewoon mag eten en af en toe mag snoepen.

We jutten je niet op maar de afspraak is al je stok achter de deur. We begrijpen je dillema's en we begrijpen het ook wanneer je een keer een slechte dag hebt of geen zin.

Doe het voor je gezondheid want dat houd je het langste vol. En dat moet!

Benieuwd? www.lijnafslankstudio.nl. Alle intake gesprekken en proeflessen zijn gratis.

Tot snel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.